11 αντρικές συμβουλές για να γίνουμε καλύτερες στο κρεβάτι

Μάταιος κόπος να ρωτάς τις φίλες σου τι πρέπει να του κάνεις για να τον τρελάνεις. Ρωτήσαμε για σένα 11 αγόρια και μας απάντησαν με ειλικρίνεια τι τους αρέσει να τους κάνει η ερωτική του παρτενέρ στο σεξ… Και οι απαντήσεις θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

1. «Μην φοβάσαι να είσαι ειλικρινής. Ζήτησέ μας να σου κάνουμε αυτό που σου αρέσει: Φαντασιώσεις, στάσεις, ότι σκέφτεσαι». Γρηγόρης, 33 ετών.

2. «Να μας αγγίζεις, να μας φιλάς, να μας αγκαλιάζεις. Να μας δείχνεις ότι είσαι μια γυναίκα με πάθος». Παναγιώτης, 28 ετών.

3. «Μίλησε μας. Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες η συζήτηση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά στους περισσότερους. Εξήγησέ μας τι σου αρέσει και γιατί την ώρα της συνεύρεσης». Πέτρος, 24 ετών.

4. «Αν σου αρέσει αυτό που κάνουμε δεν είναι κακό να μας το δείξεις. Οι άντρες λατρεύουμε να ακούμε πόσο καλή δουλειά κάνουμε σε όλα τα επίπεδα. Ένα ‘μην σταματάς αυτό που κάνεις’ μας αρκεί». Ρένος, 20 έτων.

5. «Κοίτα μας στα μάτια τη στιγμή της κορύφωσής σου. Για εμάς είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση». Θύμιος, 28 ετών.

6. «Χαμογέλασέ μας. Είναι πολύ σέξι αυτό το ντροπαλό, αλλά όλο ικανοποίηση χαμόγελο κατά τη διάρκεια του σεξ. Ξέρουμε ότι σου αρέσει και επιπλέον μας ανάβει». Γιάννης, 25 ετών

7. «Να είσαι δεκτική σε νέες καταστάσεις και να κάνεις τουλάχιστον δύο στάσεις τη φορά». Πέτρος, 29 ετών.

8. «Κάνε αυτές τις ασκήσεις kegel όσο είμαστε μέσα σου. Είναι μοναδική αίσθηση για εμάς». Γιώργος, 28 ετών.

9. «Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από το σώμα μας. Μας φέρνει πιο κοντά». Ανδρέας, 22 ετών.

10. «Όταν κατεβαίνουμε χαμηλά μπορείς να μας δώσεις οδηγίες. Μην ντρέπεσαι. Δεν θα σε παρεξηγήσουμε». Αλέξης, 31 ετών,

11. «Μην ντρέπεσαι να ανέβεις από πάνω. Είναι πολύ βαρετό να είμαστε μόνο εμείς από πάνω». Στέφανος, 19 ετών.